Higher with Altius


Om oss

Altius – Högre

Altius är latin och betyder ”Högre”. För oss innebär det högre i dubbel bemärkelse. Många av våra produkter tillverkas för att lyfta olika föremål, men ”Altius” speglar även vår inställning till vårt arbete, våra produkter och tjänster.

Altius är en pålitlig samarbetspartner som tar dig till nya höjder.

Vi tror att man alltid kan göra en sak lite bättre, lite smartare. Vi arbetar ständigt för att kunna erbjuda det allra bästa åt våra kunder. Det som sätter guldkant på vår vardag och som samtidigt är vår största drivkraft, är nöjda och återkommande kunder. Vi hoppas få se dig bland dessa! Tills dess håller vi kursen och fortsätter sikta lite högre, lite Altius!

Patrik Forsman – VD

CJ Altius Solutions Oy Ab finns i Nykarleby, Finland. Här sköter vi allt från planering och utveckling, konstruktioner och beräkningar till tillverkning och leverans. Tack vare att vi själva håller i alla trådar blir resultatet högkvalitativa och långlivade maskiner, vilka främst är avsedda för industribruk. Till våra specialkunskaper hör industriautomation, lyftbord, transportörer samt gods- och materialhanterings-utrustning.