Återförsäljare och samarbetspartners sökes i Sverige, Norge och Danmark!

Är du den vi söker?

Kontakta Patrik Forsman +358 (0)40 7068 946 eller

e-post patrik.forsman@altius.fi

Lyftbord

Altius lyftbord för industribruk »

Genomtänkta lösningar och driftsäkerhet gör Altius lyftbord speciellt lämpade för industribruk. Vi erbjuder ett brett urval högkvalitativa och långlivade standardlyftbord, men vår erfarenhet inom kundanpassning har gjort specialbyggda lyftbord till de mest efterfrågade idag.
Altius lyftbord är användarvänliga, stabila och säkra. De används såväl inomhus som utomhus, vid varuförflyttning, logistiksystem och produktionslinjer, men även för person- och godstransport vid olika typer av monteringsplatser och lastningskajer.

Industriautomation

Specialmaskiner, transportsystem och helhetslösningar »

Beprövade metoder i kombination med den senaste tekniken utgör grunden i nya, intressanta lösningar från Altius. Vi tillverkar allt från enskilda maskiner och utrustningar till hela produktionslinjer med olika grad av automatisering. Våra kunder består främst av tillverkande företag inom t.ex. metall-, trä-, plast-, logistik- och livsmedelsbranschen.
I Altius produkter används endast lättillgängliga komponenter av välkända och pålitliga märken. Vår målsättning är att ta fram enkla och funktionssäkra lösningar, utan att ge avkall på tekniska finesser.


Vad kan vi göra för dig?

Vi hjälper gärna till med att hitta den bästa lösningen för dig och ditt företag.

Ta kontakt redan idag! »

Vill du ändå på förhand bekanta dig med olika möjligheter och frågeställningar kring ett lyftbord har vi listat några punkter som kan fungera som stöd i din planering.

Läs mer »