+358 (0)6 7898 900 | info@altius.fi | Östra Åvägen 280, 66900 Nykarleby

Östra Åvägen 280, 66900 Nykarleby

CJ Altius Solutions
Higher with Altius

Vi tar dig till nya höjder

Altius är latin och betyder ”Högre”. För oss innebär det högre i dubbel bemärkelse. Många av våra produkter tillverkas för att lyfta olika föremål, men ”Altius” speglar även vår inställning till vårt arbete, våra produkter och tjänster.

Är du den vi söker?

Återförsäljare och samarbetspartners sökes i Finland, Sverige, Norge och Danmark!

Populära produkter

CJ Altius Solutions
Vertikal sax
Lyftbord med vertikala saxar

Lyftbord med vertikala saxar

Altius lyftbord med vertikala saxar har två eller flera saxpaket ovanpå varandra. Lyftbordet har en stor lyftrörelse och används vid montering och emballering av högt gods.

Läs mera »
Lågbyggda lyftbord
Lågbyggda lyftbord

Lågbyggda lyftbord

Altius lågbyggda lyftbord används vid lättare drift där godset skall lastas och lossas med hjälp av en pallvagn. Ett lågbyggt lyftbord behöver inte sänkas ned i en grop för att komma nära marknivå och gör därför ingen större inverkan på omgivningen.

Läs mera »
Vändbord
Vändbord

Vändbord

Elementvändbord består vanligen av ett uppresningsbord och ett mottagningsbord. De används för att säkert och effektivt vända olika sorters huselement, som vägg-, tak- och golvelement från den ena sida till den andra. Bordparet kan användas enskilt eller placeras i en produktionslinje.

Läs mera »
Pallmagasin
Pallmagasin

Ergonomisk pallhantering

Altius pallmagasin för industriellt bruk ger bästa möjliga ergonomi och säkerhet vid hantering av lastpallar och är en naturlig del av ett 5S-system i en modern fabriksmiljö.

Användning av pallmagasin skonar kroppen från tungt och påfrestande arbete så att belastningsskador och förslitningar undviks. Samtidigt minimeras risken för klämskador som annars lätt kan hända vid manuell hantering av lastpallar.

Läs mera »

Referenser

CJ Altius Solutions

Våra kunder

Rulla till toppen