Higher with Altius


Tietoa meistä

Altius – Korkeammalle.

Uskallus tarttua haasteisiin, periksi antamattomuus, itsepäinen halu viedä projektit loppuun, joustavuus ja tietenkin kokemuksen tuoma rautainen ammattitaito ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta CJ Altius Solutions on saavuttanut asiakkaittensa luottamuksen. Asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisten ratkaisujen toteuttaminen on toimintamme ohjenuora. Pyrimme aina löytämään parhaat, kustannustehokkaimmat ja yksinkertaisimmat ratkaisut, olipa kysymys täysin räätälöidystä teollisuusautomaation kokonaisratkaisusta tai standardivalikoiman nostopöydästä.

Yrityksen nimessä oleva sana Altius – korkeammalle, kuvaa jatkuvaa pyrkimystämme kehittää tuotteitamme ja palveluitamme asiakkaittemme parhaaksi. Aiomme jatkossakin pyrkiä aina vain korkeammalle. Olen iloinen voidessani sanoa, että tyytyväiset asiakkaat ja monet pitkäaikaiset ja toimivat asiakassuhteet ovat osoituksia onnistuneesta kommunikaatiosta ja yhteistyöstä.

Patrik Forsman – TJ

Mottomme ”monimutkaisesta yksinkertaista” tarkoittaa käytännössä, että ratkaisumme ovat yksinkertaisia asiakkaan – ei meidän näkökulmasta katsottuna. Monimutkaisen yksinkertaistaminen vaatii halua kuunnella asiakasta sekä hänen toimintansa perinpohjaista ymmärtämistä. Haluamme, että työskentely kanssamme on mutkatonta ja vaivatonta.