+358 (0)6 7898 900 | info@altius.fi | Itäinen Jokitie 280, 66900 Uusikarlepyy
Altius logo

Tavarahissit

Monet tavarahissit rakennetaan asiakastarpeen mukaisesti. Nostokapasiteetti, nostotason koko ja muoto, nostoliike, pysähdysten määrä ja ohjausjärjestelmän valinta ovat sellaisia ominaisuuksia, jotka mukautetaan parhaiten vastaamaan asiakkaan tarpeita ja toiveita. Parhaan tuloksen saamiseksi huomioidaan myös tavarahissin käyttötapa ja -ympäristö, johon ne sijoitetaan. Koska tavarahissit valmistetaan modulaarisesti, niin asiakasräätälöinnit ovat kustannustehokkaita.

Kuvaus

Altius tavarahissi on kehitetty vastaamaan teollisuuden vaatimuksia käyttövarmoista ja kestävistä koneista. Yleisimmät mallit on suunniteltu saksi- tai mastoperiaatteella. Monet tavarahissit rakennetaan asiakastarpeen mukaisesti. Nostokapasiteetti, nostotason koko ja muoto, nostoliike, pysähdysten määrä ja ohjausjärjestelmän valinta ovat sellaisia ominaisuuksia, jotka mukautetaan parhaiten vastaamaan asiakkaan tarpeita ja toiveita. Parhaan tuloksen saamiseksi huomioidaan myös tavarahissin käyttötapa ja -ympäristö, johon ne sijoitetaan. Koska tavarahissit valmistetaan modulaarisesti, niin asiakasräätälöinnit ovat kustannustehokkaita.

Altius tavarahissi voidaan kiinnittää joko suoraan lattiaan tai asentaa kuoppaan. Tavarahissin kuoppaan asentamisen etuna on, että nostotaso ja sitä ympäröivä lattia ovat siten samalla tasolla, mikä helpottaa lastausta. Kun asennus on ilman kuoppaa, tasoerojen tasaamiseen voidaan käyttää ajoluiskaa.

Asentajamme vastaavat tavarahissin asennuksesta, käyttöönotosta ja käyttäjäkoulutuksesta. Tarjoamme myös räätälöityjä palvelusopimuksia, joissa huolehdimme huollosta ja kunnossapidosta.

Tavarahissin toimitukseen kuuluu vierintäsuojat, tukeva turvaverkko, lukolliset portit, varoitusvalot ja täydellinen ohjausjärjestelmä sekä muita turvalliseen työympäristöön tarvittavia laitteita. Tavarahissi voidaan käyttää yksittäisenä tai varustaa osaksi muuta kuljetusjärjestelmää.

Altius tavarahissiä käytetään

  • varastotiloissa
  • kuljetusjärjestelmissä kerrosten välillä
  • tavaran vastaanotossa
  • tuotantotiloissa

Esite
sales@altius.fi | +358 (0)6 7898 900