Ota rohkeasti yhteyttä

Niin katsotaan miten voimme olla avuksi.


Patrik Forsman

TJ, Myynti, Insinööri
040 7068 946
(06) 7898 911
patrik.forsman(a)altius.fi

Rickard Törnqvist

Projektipäällikkö, Insinööri
050 5478 924
(06) 7898 913
rickard.tornqvist(a)altius.fi

Janne Paananen

Myynti, Insinööri
040 555 3747
janne.paananen(a)altius.fi

Dan-Anders Olin

Tuotantopäällikkö, Insinööri
050 025 5974
dan-anders.olin(a)altius.fiRautainen ammattitaito.

Uskallus tarttua haasteisiin, periksi antamattomuus, itsepäinen halu viedä projektit loppuun, joustavuus ja tietenkin kokemuksen tuoma rautainen ammattitaito ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta CJ Altius Solutions on saavuttanut asiakkaittensa luottamuksen.

Asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisten ratkaisujen toteuttaminen on toimintamme ohjenuora. Pyrimme aina löytämään parhaat, kustannustehokkaimmat ja yksinkertaisimmat ratkaisut, olipa kysymys täysin räätälöidystä teollisuusautomaation kokonaisratkaisusta tai standardivalikoiman nostopöydästä.

Monimutkaisesta yksinkertaista.

Mottomme ”monimutkaisesta yksinkertaista” tarkoittaa käytännössä, että ratkaisumme ovat yksinkertaisia asiakkaan – ei meidän näkökulmasta katsottuna. Monimutkaisen yksinkertaistaminen vaatii halua kuunnella asiakasta sekä hänen toimintansa perinpohjaista ymmärtämistä. Haluamme, että työskentely kanssamme on mutkatonta ja vaivatonta. Olen iloinen voidessani sanoa, että tyytyväiset asiakkaat ja monet pitkäaikaiset ja toimivat asiakassuhteet ovat osoituksia onnistuneesta kommunikaatiosta ja yhteistyöstä.

Yrityksen nimessä oleva sana Altius – korkeammalle, kuvaa jatkuvaa pyrkimystämme kehittää tuotteitamme ja palveluitamme asiakkaittemme parhaaksi. Aiomme jatkossakin pyrkiä aina vain korkeammalle.


  Yhteyslomake

  Yrityksen nimi (pakollinen)

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Viesti


  Kiinnostuitko tuotteistamme?

  Katso nostopöytämme »