Lågbyggda lyftbord Varuhissar Lyftbord med horisontella saxar Lyftbord med vertikala saxar Combi lift – Lyftbord för lastkajer Arbetsplattformar Kundanpassade lyftbord Lyftbord med enkel sax

Altius Kundanpassade lyftbord

Altius kundanpassade lyftbord kan ersätta flera olika maskiner eller arbetsmoment. De Utvecklas helt enligt kundens önskemål och kan utgöra verkligt kostnadseffektiva lösningar.

Lyftborden kan användas separat eller anpassas för integrering med övriga produktionsmaskiner.

Altius Kundanpassade lyftbord används t.ex.

 • När det behövs en kombination av olika rörelser och funktioner
 • När driften är skärskillt intensiv
 • När formen är avvikande

Rund arbetsplattform som används vid tillverkning och montering av maskiner. I detta fall placeras arbetsplattformen inne i den maskin som byggs och formen är därför anpassad enligt utrymmet. Ingången till arbetsplattformen är flyttad till en lucka i plattformens golv. Arbetsplattformen kan rotera runt sin egen axel och möjliggör ett ca. fem meter högt arbetsområde.

Lyftbord designat för montering av stora frekvensomformare och elcentraler med olika längder och bredder. Förutom att lyftbordet lyfter 1000kg är det utrustat med en steglös tilt som kan röras fritt upp till 90 grader. Lyftbordet är även försett med frigående rullbanor, dessa kan köras synkroniserat i sidled för att justera bredden. Sidorörelserna kan även förprogrammeras för ett antal olika önskade bredder.

Lyftbord som används vid bockningsarbeten med kantpressmaskin. Tack vare den steglösa tiltfunktionen stöds plåten med en jämn rörelse under hela bockningen. Styrningen sker behändigt med joystick. Balkarna ovanpå är flyttbara i sidled och försedda med kulrullar, dessa underlättar positioneringen av plåten som skall bockas.

<< Back to the group Lyftbord

  Offert förfrågan

  Företagsnamn (obligatorisk)

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Produkt

  Tidtabell (obligatorisk)

  Extra information