Matalat Nostopöydät Tavarahissit Rinnakkaissaksiset nostopöydät Päällekkäissaksiset nostopöydät Combi lift – Lastauslaiturin Nostopöydät Työtasot Asiakaskohtaiset Nostopöydät Yksisaksiset nostopöydät

Altius Työtasot

Henkilönostoille hyväksytyt Altius työtasot. Työtasolla voidaan tehdä työtä eri tasoilla ja paikoilla, turvallisesti ja ergonomisesti, kaikki työkalut käden ulottuvilla.

Altiuksen tukevalla työtasolla voit aina työskennellä oikealla korkeudella, joka lisää tehokkuutta sekä ergonomiaa. Työtasomme on valmistettu täysin asiakkaan tarpeen mukaan ja niinpä jokainen Altius-työtaso on sekä ulkonäöltään että ominaisuuksiltaan täysin ainutlaatuinen. Kaikki työtasomme ovat turvallisia ja käyttäjäystävällisiä. Tukevien työtasojen pinta on varustettu luistamattomilla lattioilla kyynellevyllä tai ergomatolla.

Kaikki valmistamamme nostolaitteet ovat pääsääntöisesti varustettu herkällä kumi/elektronisella turvareunalla joka estää tehokkaasti leikkaantumisvaaran syntymistä. Ohjaus tapahtuu helposti käsi- tai seinäohjaimesta. Työtasot voivat olla kiinteästi asennettuja tai siirrettäviä. Ne sopivat erilaisiin käyttöympäristöihin ja tiloihin, esim. ATEX -luokiteltuihin tiloihin ja offshore-teollisuuteen. Altiustyötasoja voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona ja ne ovat suunniteltu ja valmistettu vaativaan teollisuuskäyttöön, missä käyttövarmuus ja kestävyys ovat avaintekijöitä.

 • Helppo käyttöönotto
 • Käyttäjäystävällinen
 • Kaikki työkalut käden ulottuvilla
 • Nopea siirtyminen
 • Tukevat, aidatut työtasot tuntuvat turvallisilta myös korkeutta pelkäville.

Altiuksen työtasoja käytetään esim.

 • Turvallisempi vaihtoehto rakennustelineille
 • Korkean paikan asennuksiin
 • Kuormaautojen, veneiden ja koneiden huoltoon.
<< Back to the group Nostopöydät

  Pyydä tarjous

  Täytä tämä lomake mahdollisimman tarkasti niin teemme sinulle tarjouksen nostopöydästä joka sopii sinun käyttötarkoituksiin.

  Yrityksen nimi (pakollinen)

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Tuote/aihe (pakollinen)

  Aikataulu (pakollinen)

  Lisätietoa