Matalat Nostopöydät Tavarahissit Rinnakkaissaksiset nostopöydät Päällekkäissaksiset nostopöydät Combi lift – Lastauslaiturin Nostopöydät Työtasot Asiakaskohtaiset Nostopöydät Yksisaksiset nostopöydät

Altius Combi lift – Lastauslaiturin Nostopöydät

Altius Combi Lift yhdistää lastauslaiturin ja nostopöydän ominaisuudet uudessa ainutlaatuisessa tuotteessa. Samalla telakointijärjestelmällä tavarat siirretään tehokkaasti sekä kuorma-autoista että pakettiautoista. Altius Combi Lift on erityisesti kehitetty lastauspaikalle missä erikokoiset ja erilaiset ajoneuvot käyttävät samaa lastauspaikkaa. Käytettäessä Combi Lift nostinta ei tarvita erillisiä lastauspaikkoja eri ajoneuvoille vaan tilankäyttö on paras mahdollinen. Älykäs ohjausjärjestelmä tekee työn helpoksi ja turvalliseksi. Ohjaus perustuu ohjelmoitavaan logiikkaan, mikä tarkoittaa että toiminnot voidaan helposti päivittää tai uudelleenohjelmoida, jos tuotteeseen halutaan lisätoimintoja tai muutoksia jatkossa.

Altius Combi Lift saadaan haluttaessa asiakkaan toivomissa väreissä ja mitoissa. Olemme mielellämme avuksi jo suunnitteluvaiheessa ja luomme tarvittaessa mittakuvat asennuspaikalle. Yksityiskohdat ja oheislaitteet antavat Combi Lift tuotteelle lisäarvoa. Käytännölliset lisävarusteet ovat esim. suuntavalo kuljettajalle, suojakaiteet, suojaseinät, suojakatto, portit sekä portaat, muutamia varusteita mainitaksemme. Altius Combi Lift täyttää Eurooppalaiset standardit nostopöydille sekä lastauslaitureille ja on tietysti myöskin CE-merkitty.

 • Helppokäyttöinen, helpot ohjeet.
 • Turvavarusteiden automaattinen kytkentä
 • Liukuesteellä varustetut pinnat
 • Ohjelmoitava logiikka
 • Mahdollisuus asiakaskohtaisiin ominaisuuksiin
 • Sopii myös perälautanostimella varustetuille kuormaautoille
<< Back to the group Nostopöydät

  Pyydä tarjous

  Täytä tämä lomake mahdollisimman tarkasti niin teemme sinulle tarjouksen nostopöydästä joka sopii sinun käyttötarkoituksiin.

  Yrityksen nimi (pakollinen)

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Tuote/aihe (pakollinen)

  Aikataulu (pakollinen)

  Lisätietoa