Matalat Nostopöydät Tavarahissit Rinnakkaissaksiset nostopöydät Päällekkäissaksiset nostopöydät Combi lift – Lastauslaiturin Nostopöydät Työtasot Asiakaskohtaiset Nostopöydät Yksisaksiset nostopöydät

Altius Asiakaskohtaiset Nostopöydät

Altius auttaa sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivat ratkaisut. Yksilöllisesti, asiakkaan tarpeiden mukaan suunnitellut tuotteet esim. nostopöytä joka voi tuotantolinjassa korvata useitakin työvaiheita ja parantaa huomattavasti ergonomiaa työpisteissä ja vähentää siten henkilöstön tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Altius nostopöydät ovat erittäin nopeita ja kustannustehokkaita ratkaisuja poistamaan hankalatkin nosto ongelmat. Kuvan nostopöytä on räätälöity suurten taajuusmuuntajien asennukseen. Sen lisäksi, että nostopöytä nostaa 1000 kg, se on varustettu myös kallistus (tilt) toiminnolla ja voidaan kallistaa jopa 90 asteen kulmaan portaattomasti. Pöydän kanteen on kiinnitetty myös vapaasti pyörivä rullarata, jota voidaan säätää sähköisesti painonapeista optimaalisen leveyden löytämiseksi. Sivuttaissäätö on kokonaan synkronoitu portaattomasti säädettäviin asentopisteisiin. Nostopöytää voidaan käyttää tarpeen mukaan asiakkaan tuotantolinjassa joko syöttö- tai purkuasemana.

<< Back to the group Nostopöydät

  Pyydä tarjous

  Täytä tämä lomake mahdollisimman tarkasti niin teemme sinulle tarjouksen nostopöydästä joka sopii sinun käyttötarkoituksiin.

  Yrityksen nimi (pakollinen)

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Tuote/aihe (pakollinen)

  Aikataulu (pakollinen)

  Lisätietoa