Matalat Nostopöydät

Altius matala nostopöytä käytetään kevyessä toiminnassa kun tavara lastataan ja puretaan pumppukärryillä. Matalaa nostopöytää eit tarvitse upottaa eikä täten tarvitse suuria muutoksia tilaan jossa nostopöytää käytetään.

varuhiss altius nostopöytä lift table

Tavarahissit

Altius tavarahissit siirtävät nopeasti ja turvallisesti suuria tavaramääriä kerrosten välillä. Tavarahissimme käytetään sekä yksittäisinä että osana suurempia tuotantolinjoja.

Rinnakkaissaksiset nostopöydät

Altius rinnakkaissaksiset nostopöydät toteutetaan kahdella tai useammalla peräkkäisellä saksilla. Rinnakkaissaksiset nostopöydät ovat erittäin tukeva ja käytetään raskaiden ja isojen kappaleiden käsittelyyn.

vertikala-saxar

Päällekkäissaksiset nostopöydät

Altius Päällekkäissaksinen nostopöytä varustetaan kahdella tai useammalla päällekkäisillä saksilla. Nostopöytä omaa suuren nostoliikkeen, käyttöalueet esimerkiksi kokoonpano-, -asennus tai pakkaustehtävät.

Työtasot

Henkilönostoille hyväksytyt Altius työtasot. Työtasolla voidaan tehdä työtä eri tasoilla ja paikoilla, turvallisesti ja ergonomisesti, kaikki työkalut käden ulottuvilla.

Altius Nostopöytä

Asiakaskohtaiset Nostopöydät

Altiuksen asiakaskohtaisilla nostopöydillä voidaan korvata useampi kone tai työvaihe. Asiakaskohtainen nostopöytä räätälöidään täysin asiakkaan vaatimuksien mukaisesti, rajattomasti mahdollisuuksia.

nostopöydät

Yksisaksiset nostopöydät

Altiuksen yksisaksinen nostopöytä. Tälle perusmallin nostopöydälle löytyy runsaasti käyttöalueita ja nostopöytä soveltuu sekä itsenäisenä että integroituna automaattisiin tuotantolinjoihin.