Altius Kuljettimet teollisuuteen.

Suunnittelun ja valmistuksen lisäksi asennamme ja koeajamme kuljettimet asiakkaan tiloissa ennen käyttöön ottoa.


Altius kuljettimet

Kestävät, toimintavarmat ja huoltovapaat CJ Altius Solutions -kuljettimet soveltuvat eri teollisuuden aloille luotettavaan materiaalin siirtoon pitkin tuotantolinjaa. Optimaalisen hyödyn saavuttamiseksi suunnittelemme ja valmistamme ratkaisut käyttötarkoituksenne ja asennusympäristön vaatimusten mukaisesti.

Prosessi

Toteutamme kuljetinjärjestelmät “avaimet käteen”-periaatteella. Vastaamme koko prosessista, eli suunnittelun ja valmistuksen lisäksi asennamme ja koeajamme kuljettimet asiakkaan tiloissa ennen käyttöönottoa. Lisäksi annamme käyttökoulutusta ja tuemme asiakastamme aina tarpeen mukaan.

Kuljetinta on syytä suunnitella.

Maksimaalisen tehon saavuttamiseksi kuljetin on hyvä valita käyttötarkoituksen ja olosuhteiden mukaan. Vaihtoehtoja ovat mm. suuria painoja kestävät rullakuljettimet ja kevyempien tavaroiden siirtoon ja korkeuseroja sisältäviin kuljetusreitteihin soveltuvat hihnakuljettimet sekä ketju- ja moduulikuljettimet.

Kokeneet suunnittelijamme, projektipäällikkömme ja tuotantomme varmistavat,että kuljettimemme täyttävät aina asiakkaan kanssa sovitut vaatimukset ja että ne toimivat sovitulla tavalla.

Patrik Forsman  – TJ